Ποιότητα

Κύριο μέλημα της εταιρίας είναι να προσφέρει προϊόντα ασφαλή, ελεγμένα για την ποιότητά τους. Γι’ αυτό και πραγματοποιούνται καθημερινοί έλεγχοι στο ιδιόκτητο χημείο της εταιρίας, όπως και σε συνεργαζόμενα εργαστήρια του εσωτερικού και του εξωτερικού εξασφαλίζοντας για σας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως σουσάμι, ταχίνι, χαλβά και μέλι.

Σεβόμενοι το περιβάλλον φροντίζουμε για τη σωστή διαχείριση των υγρών και στερεών αποβλήτων, διαθέτοντας ένα άρτιο βιολογικό καθαρισμό και χρησιμοποιώντας στο μέτρο του δυνατού πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.

Η εταιρία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 : 2005, πιστοποιημένο από την TUV HELLAS. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζει ότι τα παραγόμενα προιόντα ελέγχονται καθ' όλα τα στάδια παραγωγής τους και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Επίσης διαθέτει βεβαίωση συμμόρφωσης (IFS) για την παραγωγή και συσκευασία μελιού σύμφωνα με το πρότυπο International Food Standard πιστοποιημένο από τον φορέα NSF Certification.

 

Powered by Softways S.A.
Copyright © 2011 Kapetanios. All Rights Reserved.
Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα