Υλικά 400γρ. χαλβά βανίλια (ή όποια άλλη γεύση προτιμάτε)
Εκτέλεση Σε ένα μικρό πυρέξ στρώνουμε τις φέτες από το χαλβά βανίλια και τον καλύπτουμε με λεπτές φέτες μήλο και πορτοκάλι. Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς έως ότου ο χαλβάς λιώσει και ενωθεί με τη σάρκα του μήλου και τους χυμούς του πορτοκαλιού. Στη συνέχεια μεταφέρουμε το χαλβά σε μία πιατέλα και με κανέλα και γαρίφαλο Σερβίρουμε με λευκό κρασί ή ρετσίνα. Ένα επιδόρπιο υψηλής διατροφικής αξίας για εσάς και την παρέα σας. |