Η Εταιρία | Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία ΑΝΑΣΤ. ΗΛ. ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΙΚΕ συνεχίζει την παράδοση της γνωστής οικογένειας ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το χαλβά από το 1926.

Το μικρό εργαστήριο στην ΄Ασσηρο σύντομα έδωσε τη θέση του σε ένα βιοτεχνικό χώρο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης  (1954) για να μετεγκατασταθεί στη συνέχεια σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο στην ΄Αγχίαλο Θεσσαλονίκης (1978) που εξοπλίστηκε με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας , διατήρησε όμως την παραγωγική διαδικασία που ήθελε το χαλβά να είναι χειροποίητος και που τον έκανε γνωστό και αγαπητό σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα η εταιρία λειτουργεί και πάλι στον τόπο όπου γεννήθηκε σε σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις προσφέροντας εκτός από τον γευστικό χειροποίητο χαλβά «ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» και μία σειρά από υπέροχα προϊόντα, όπως

  • σησάμι ως Α’ ύλη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
  • ταχίνι (πολτός από αλεσμένο σησάμι) γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την ευεργετική του δράση κατά της χοληστερίνης
  • μέλι αγνό και φυσικό από την αστείρευτη ελληνική γη (ποικιλίες θυμαρίσιου πευκόμελου και ανθόμελου)
  • μαρμελάδες σε πολλές γλυκές γεύσεις με κομμάτια φρούτου που κάνουν το πρωινό σας ακόμη πιο απολαυστικό
  • γλυκά κουταλιού για τους ανθρώπους που αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις.
  • πάστα βανίλιας και μαστίχα (το γνωστό μας υποβρύχιο)

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας καθώς και οι αυστηρές προδιαγραφές που εφαρμόζονται κατά την παραγωγική διαδικασία σας προσφέρουν προϊόντα αγνά, ελεγμένα, για να αισθάνεστε ασφαλείς όταν τα καταναλώνετε.

Κύριο μέλημά μας είναι να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια επιλέγοντας τα προϊόντα μας.

 

Powered by Softways S.A.
Copyright © 2011 Kapetanios. All Rights Reserved.
Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα