Υλικά 1 κονσέρβα 400ml ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Σε ένα μέτριο ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και απλώνουμε το μισό μίγμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές αλλά να παραμείνει αφράτο. Με μία σπάτουλα ξεκολλάμε προσεκτικά το κέικ, στρώνουμε τη μαρμελάδα φράουλα και τυλίγουμε σε ρολό. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με το υπόλοιπο μείγμα. Διατηρούμε και τα 2 ρολά τυλιγμένα σε μεμβράνη για να μη ξεραθούν. |