Γνωρίστε το σησάμι

 

Το σησάμι καλλιεργείται σε χώρες με υποτροπικό κλίμα όπως Ινδία, Κίνα, Μιανμάρ στην Ασία, Σουδάν, Αιθιοπία, Νιγηρία και Τανζανία στην Αφρική καθώς και Μεξικό και Γουατεμάλα στην Κεντρική Αμερική. Η παραγωγή του υπολογίζεται σε 3 εκατομμύρια τόνους ετησίως από τους οποίους το  70% καταναλώνεται από τις χώρες που το παράγουν ενώ το υπόλοιπο 30% εξάγεται σε χώρες της Ασίας και της Ευρώπης.

 

Powered by Softways S.A.
Copyright © 2011 Kapetanios. All Rights Reserved.
Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα